VAN / EDREMİT - Kadriye Sağdinç İlkokulu

Mrt

Bakanlığımız resmi ve özel okul/kurumlarında; sağlıklı beslenme alışkanlığı, gıda güvenliği, gıda güvenirliği ve gıda kalitesi konularında farkındalığı artırmak, uluslararası standart ve şartlara uygunluğu sağlamak, güvenilir ve kaliteli gıdanın servis edildiği ortamları geliştirmek, yeterli ve dengeli beslenme alışkanlığı kazandırmak amaç ile sürdürülen "Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Programı"kapsamında okul kantinlerinde öğrencilerimizin sağlıklı beslenme alışkanlıklarını geliştirmek, geleneksel tatlarla buluşturmak amacı ile ,haftanın bir gününde, "Çorba Günü" ve bir gününde ''Meyve Günü'' satışı yapılması etkinliği yapılacaktır.

Şbt

Deneyap Teknoloji Atölyeleri Başvurunuzu https://www.deneyap.org/tr/ adresinde yapabilir, ilgili kılavuz ve diğer bilgileri burada bulabilirsiniz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğrtetim Yılı 1.Sınıflara yönelik ''UYUM REHBERİ'' ve ''UYUM SUNUSU'' Bakanlığımız tarafından yayınlandı.Öğretmen ve velilerimiz yararlanabilir.