VAN / EDREMİT - Kadriye Sağdinç İlkokulu

Kadriye Sağdinç İlkokulu

SÜPHAN MAH. ŞAKİ SK. NO 17/1 EDREMİT / VAN
Vizyon
Kadriye Sağdinç İlkokulu olarak; aldığı eğitimi günlük yaşantısında uygulayabilen, gelişime açık bilim ve teknolojiyi olması gerekteği gibi takip edebilen, kendini ifade edebilen, toplumla uyumlu ve iletişime açık kendine güvenen, geleceğe açık, Atatürkçü, laik ve demokratik bireyler yetiştirmek...
Misyon
Kadriye Sağdinç İlkokulu olarak; mesleğini ilgi ve yetenekleri doğrultusunda seçebilen, olayları objektif olarak değerlendirebilen, kendisi ve çevresi ile uyumlu olan, toplumsal değerlere ve olaylara karşı duyarlı, hoş görülü olan, teknoloji ve bilimi izleyen, kendine güvenen, dışa dönük bireyler yetiştirmek için varız. Kendini her şekilde ifade edebilen ve hedeflerine rahatlıkla kilitlenebilen bireyler toplumumuzun en büyük ihtiyacıdır. Öğrencilerimizin kendileri ve içinde yaşadıkları toplumları en güzel ve en sağlıklı şekilde karar verebilmeleri için varız.
Başarılar
2010-2011 : Halk Oyunları Stilize Dal Yıldızlar İl ikinciliği, 2010-2011 : Halk Oyunları Kulüpler Minikler Geleneksel Dal İkincilik, 2010-2011 : Halk Oyunları Geleneksel Dal Küçükler İl Birinciliği, 2010-2011 : Kros Yıldız Erkekler 3000 mt Takım İkinciliği, 2010-2011 : Kros Küçük Kızlar 1200 mt Takım İkinciliği, 2010-2011 : Kros Yıldız Kızlar 2000 mt Takım üçüncülüğü
11.50-16.20
Ulaşım
Van merkezde ki Artos iş merkezi önünden kalkan sarı renkli "Eski Edremit" minibüsleri veya mor renkli "Eski Edremit" minibüsleri okulumuzun hemen önünde bırakır. Merkez Maraş caddesi üzerinden geçen "Sebze Hali " veya "İki Nisan" Halk Otobüsleri ise İŞGEM yakınlarında bırakır.
Merkez
Merkez